برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

۰۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۷ کد : ۶۰۴ خبر تصویری
جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در محل سالن آمفی تأتر دانشگاه با حضور دانشجویان جدیدالورود، هیئت رئیسه دانشگاه و مسئولین مربوطه برگزار شد.
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

در این جلسه که با حضور دانشجویان جدیدالورود، هیئت رئیسه و مدیران بخشهای مختلف دانشگاه در محل سالن آمفی تأتر دانشکده فنی و مهندسی برگزارگردید، رئیس واحد تهران شرق ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی 96 و تبریک سال تحصیلی جدید و تسلیت ایام محرم و همچنین فرا رسیدن ماه صفر به جایگاه دانش واهمیت فراگیری علم درقرآن کریم و فرصت علم آموزی در دانشگاه پرداخته و نقش دانشگاه و دانشجو را در ساخت تمدن مهم و اساسی دانست. وی گفت: دانشجو و دانشگاه همیشه مبداء تحولات بوده است. اگر قرار باشد جنبشی و حرکتی در جامعه ایجاد شود سنگ بنای آن از دانشگاه شروع می شود و دانشجو به عنوان سرباز جامعه در آگاهی بخشی و نشر فرهنگ نقش حیاتی دارد.

دکتر احمد سیف در ادامه بیان کرد: واحد تهران شرق با دارا بودن فضای آموزشی مناسب و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی در خور توجه از واحدهای پیشرو در استان تهران می باشد. تلاش کلیه پرسنل دانشگاه بر این است تا بتوان محیطی آرام و پویا را برای دانشجویان فراهم نمود.

رعایت قوانین و مقررات آموزشی و آگاهی از وظایف از دیگر توصیه های دکتر سیف به دانشجویان بود.

در ادامه این جلسه هیأت رئیسه و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به معرفی و تشریح فعالیت‌های حوزه معاونت خود برای دانشجویان ورودی جدید پرداختند.