پایان کار تیم‌های ایرانی در مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن با کسب ۱۶ مقام شایسته

مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن با شناخت تیم‌های برتر در لیگ‌های مختلف به کار خود پایان داد.

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن، در این رقابت‌ها که در دو بخش دانش‌آموزی و بزرگسال برگزار شد، تیم‌های ایرانی در مجموع 16 مقام به دست آوردند.

در بخش بزرگسالان و در لیگ شبیه‌ساز امداد و نجات، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام قهرمانی رسید.

در لیگ ربات‌های امدادگر واقعی به عنوان یکی از سخت‌ترین لیگ‌های مسابقات، تیم دانشگاه آزاد اسلامی یزد مقام اول را از آن خود کرد.

در لیگ ربات مجازی امداد و نجات تیم دانشگاه امیرکبیر مقام دوم را از آن خود کرد.

در لیگ شبیه‌ساز امداد و نجات تیم دانشگاه تبریز مقام دوم را کسب کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی نیز در لیگ ربات‌های انسان‌نمای سایز بزرگ، مقام سوم را کسب کرد.

در لیگ ربات امدادگر واقعی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام سوم را به دست آورد.

همچنین در رقابت فنی شبیه‌ساز امداد و نجات، دانشگاه تبریز جایگاه اول را به خود اختصاص داد.