بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات مرکز رشد واحد تهران شرق

۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۷:۳۰ کد : ۵۹۲ خبر تصویری برد آموزشی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان حوزه پژوهش سازمان مرکزی در حاشیه بازدید از دهمین جشنوراه و نمایشگاه فناوری های نانو از محصولات نانو مرکز رشد واحد تهران شرق دیدن کرد.

معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شرق اظهار کرد: دهمین نمایشگاه فناوری نانو امسال با حضور شرکت های داخلی و خارجی در زمینه تولید فناوری نانو از تاریخ 14 لغایت 17 مهر سال جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد. و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان سازمان مرکزی نیز درحاشیه بازدید از دهمین نمایشگاه محصولات فناوری های نانو از محصولات مرکز رشد واحد تهران شرق دیدن کرد.

دکتر نسیم خانلو خاطرنشان کرد: «نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره از نمایشگاه، واحد تهران مرکزی بود که در کنار این واحد، منتخبی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در حوزه نانو فعالیت دارند، با ارائه نزدیک به 50 محصول در حوزه های مختلف فناوری نانو در این نمایشگاه حضور داشتند.»

خانلو گفت: مرکز رشد واحد تهران شرق نیز با ارائه محصولات دانش بنیان و نانو در این دوره از نمایشگاه در منتخبان واحدهای دانشگاهی حضور چشمگیری داشت.