استقرار ۲۰۰شرکت در پارک علم‌ و‌فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری آنا،سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره وضعیت پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «فعالیت پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد از حدود ۱ سال قبل آغاز شده است و در حال حاضر بیش از ۴۰۰ شرکت متقاضی استقرار در پارک هستند که از این تعداد بیش از ۴۰ شرکت ارزیابی و در پارک مستقر شده‌اند.»
استقرار ۲۰۰شرکت در پارک علم‌ و‌فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر مرتضی موسی‌خانی افزود: «با توجه به تقاضاهای زیاد از طرف شرکت‌ها و ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان و متقاضی استقرار در پارک، ساختمانی که به حضور شرکت‌ها تخصیص یافته بود، توسعه پیدا کرده و ساختمان دوم به وسعت 3هزار متر‌مربع در اختیار پارک قرار داده شده است.»

موسی‌خانی اعلام کرد به دستور ریاست دانشگاه‌ آزاد اسلامی و با همکاری معاونت علمی، قرار است ساختمان جدیدی به مساحت 3500 مترمربع در کنار واحد علوم و تحقیقات که در گذشته به نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان تخصیص یافته بود، به فضای پارک اضافه شود و در آینده‌ای نزدیک بیش از 120 شرکت در این محل مستقر می‌شوند.

سرپرست پارک‌ علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «با توجه به سقف بلند این مکان، طراحی ویژه‌ای برای دو طبقه‌کردن بخش داخلی آن شده است تا شرکت‌های بیشتری در آنجا حضور پیدا کنند. همچنین دکتر ستاری و متخصصان دیگری برای ارزیابی ملاحضات فنی از این مکان بازدید کردند و امیدواریم به زودی بیش از 200 شرکت در مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد مستقر شوند و برنامه‌هایی هم برای گسترش این پارک طرح‌ریزی شده است تا پاسخگوی نیازهای مراکز رشد استان‌های تهران و استان‌های همجواری که تمایل دارند در پارک دانشگاه آزاد (به عنوان اولین پارک خصوصی کشور) مستقر شوند، باشیم.»

موسی‌خانی درباره برنامه‌های حمایتی دانشگاه آزاد از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هم گفت: «برای ارتقای دانش دانشجویان و توسعه مرحله ورود به بازار، برنامه‌های خوبی در جلسات با همکاران باشگاه پژوهشگران جوان، رئیس دانشگاه و سایر متخصصان طراحی شده است و امیدواریم با فراهم‌کردن تسهیلات لازم، فعالیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در زمینه فناوری توسعه پیدا کند و نقش حمایت‌گر را به خوبی ایفا کنیم.»

او ادامه داد: «دکتر فرهاد رهبر تاکید دارند، رفع نیازهای دانشگاه که مرتبط با فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های مستقر در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری دانشگاه هستند در اولویت قرار گیرد. دانشگاه آزاد بازار 400 واحدی است که به شرط کیفیت محصولات، نیازهای خود را در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌دهد.»

سرپرست پارک‌ علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعاملات بین‌المللی و برنامه ورود به بازارهای جهانی گفت: «دانشگاه در گذشته حضور فعالی در نمایشگاه‌های بین‌المللی علمی تخصصی خارج از کشور داشته و در حال حاضر هم تاکید شده است، با همکاری وزارت امورخارجه، در نمایشگاه‌های تخصصی و نمایشگاه‌هایی که منطبق با ماموریت دانشگاه و فعالیت این نوع شرکت‌ها در کشورهای دیگر به ویژه کشورهای مجاور است، حضور فعال داشته باشیم.»

موسی خانی افزود: «برنامه‌هایی برای حضور در کشورهای اروپایی طراحی شده است و باتوجه به تعامل خوبی که با یکی از کشورهای اروپایی داریم در حال برنامه‌ریزی برای توسعه و تجاری‌سازی ایده‌ها با همکاری کشورهای اروپایی هستیم.»

او گفت: «جمهوری اسلامی ایران به واسطه نوآوری‌های ذهنی، خلاقیت و قیمت کم تمام شده محصولات، مزیت نسبی به سایر کشورها دارد و امیدواریم با بهره‌گیری از این مزیت نسبی به مزیت رقابتی دست پیدا کنیم و شرکت‌های ما بتوانند سهم بیشتری از بازارهای منطقه، اروپا و جنوب شرق آسیا داشته باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان درباره جذب سرمایه برای پارک‌ دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «دانشگاه ارتباط خوبی با بخش صنعت و سازمان‌هایی که اعتبارات ویژه‌ای برای بخش فناوری تخصیص می‌دهند، دارد و برای توسعه این تعامل تلاش می‌کنیم تا بتوانیم با جذب حامیان بخش خصوصی کمک‌های بیشتری برای شرکت‌ها دریافت کنیم.»