توسعه همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه UPM مالزی

دکتر رهایی تأکید کرد: استقبال دانشگاه آزاد اسلامی از همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های جهان اسلام

دکتر رهایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با مسئولان حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه UPM مالزی، گفت: این دانشگاه همواره از همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های جهان اسلام استقبال می‌کند.

وی با قدردانی از حضور مسؤولان آموزشی دانشگاه UPM مالزی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: امیدوارم این جلسات و دیدارها زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های مالزی شود.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی همواره از همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های جهان اسلام استقبال می‌کند، گفت: معتقدیم که این همکاری‌ها در جهت ارتقاء موقعیت بین‌‌المللی دانشگاه‌ها و رفاه مردم مسلمان در کشورها بسیار مفید و سودمند است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یک میلیون و 620 هزار دانشجو در 340 واحد و مرکز آموزشی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای 30 هزار عضو هیأت علمی در واحدهای جامع، بسیار بزرگ و تخصصی است که در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، علوم کشاورزی و ... مشغول تدریس و انجام فعالیتهای علمی و تحقیقاتی هستند.

دکتر رهایی به استقبال دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با دانشگاه‌های معتبر جهان اسلام از جمله دانشگاه UPM مالزی در زمینه تبادل دانشجو، برگزاری دوره‌های مطالعاتی، PHDو ... اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه 35 درصد ظرفیت دانشجویی دانشگاه به تحصیلات تکمیلی اختصاص دارد، شرایط و بستر تبادل دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی بین دو دانشگاه‌ مهیاست.

وی ادامه داد: با توجه به تعداد قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان و استادان واحد های دانشگاه‌ آزاد اسلامی و UPM مالزی می‌توانند به مدت یکسال از فرصت‌های مطالعاتی بهره‌مند شوند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بازدید خود از دانشگاه UPM مالزی در سالهای گذشته، گفت: در گذشته نیز طرحهای تحقیقاتی مشترک و کلانی با این دانشگاه به ثمر رسانده‌ایم.

دکتر رهایی همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه UPM مالزی خبر داد و گفت: ان‌شاءالله این تفاهم‌نامه پس از گذراندن مراحل قانونی در آینده‌ای نزدیک به امضا طرفین می‌رسد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای مراکز تحقیقاتی، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد است، گفت: این امکانات و توانمندیها زمینه‌ساز انجام فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی با دانشگاه‌های معتبر دنیاست.

در ادامه این جلسه پروفسور رقیه یونس ضمن ابزار خرسندی از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی و با بیان اینکه دانشگاه UPM مالزی براساس استاندارهای جهانی دارای رتبه 239 است، گفت: این دانشگاه دومین دانشگاه بزرگ مالزی است.

وی با بیان اینکه در دانشگاه UPM مالزی دانشجویان ایرانی بسیاری وجود دارند، گفت: این دانشگاه در گروه کشاورزی و زیرشاخه‌های آن شهرت دارد و می‌خواهیم با دانشگاه آزاد اسلامی در بخش علوم کشاورزی، علوم پزشکی و ... همکاری کنیم.

همچنین در ابتدای این دیدار دکتر حسین ابراهیمی مدیر کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی ضمن خیرمقدم به مسئولان آموزشی دانشگاه UPM مالزی گفت: از اینکه میزبان شما در دانشگاه آزاد اسلامی - بزرگترین دانشگاه حضوری جهان - هستیم، خوشحالیم.

در این دیدار دکتر حسین ابراهیمی مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اسدالله متاجی مدیر کل امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، پروفسور رقیه یونس معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه UPM مالزی، دکتر لطیفه عبدمناف مشاور معاون تحصیلات تکمیلی UPM مالزی و دکتر قنبری رایزن علمی ایران در مالزی حضور داشتند.

شایان ذکر است به همت اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، این واحد دانشگاهی در سال 1395 با مرکز توسعه فناوری دانشگاه UPM مالزی تفاهم نامه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی،دانش بنیان و انجام آموزشهای تخصصی و کاربردی مشترک منعقد نموده است.