رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به طراحی سامانه خرید در سازمان مرکزی به منظور ساماندهی و تأمین اقلام مصرفی واحدها و مراکز آموزشی اشاره و تصریح کرد:

قرار است عرضه کنندگان کالا در این سامانه خدمات و قیمت مورد نظر را ارائه دهند تا واحدها از بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت بهره‌مند شوند. وی با تأکید بر تربیت تکنسین ماهر در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای افزایش دانشجو با توجه به نیاز استان‌ها باید به تربیت تکنسین توجه کنیم، چرا که ما به اندازه کافی مهندس داریم، اما تکنسین مجرب و ماهر کم داریم، بنابراین باید بر روی کارگاه های مهارتی تمرکز کنیم. دکتر رهبر با بیان اینکه در حال حاضر رشته‌های بین رشته‌ای مورد نیاز جامعه است، اظهار داشت: با توسعه این رشته ها، شاهد رشد و تعالی مراکز رشد و فن‌آور نیز خواهیم بود.
دکتر رهبر در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی خبر داد:

طراحی سامانه خرید به منظور ساماندهی و تأمین اقلام مصرفی واحدها و مراکز آموزشی/توسعه رشته‌های بین رشته‌ای و تربیت تکنسین ماهر و مجرب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به فکر ایجاد بیکاری نیست، بلکه ماموریت دارید مشکل بیکاری فارغ التحصیلان را نیز حل کند و باید واحدها و مراکز دانشگاهی دراستخدام اعضای هیأت علمی جدید نیز آینده‌نگری خوبی داشته باشند و امکانات و توانمندی‌ها در نظر گرفته شود. در همین رابطه به یک پژوهش آینده‌نگرانه نیاز داریم که ببینیم کشور به چه تخصصی نیاز دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به طراحی سامانه خرید در سازمان مرکزی به منظور ساماندهی و تأمین اقلام مصرفی واحدها و مراکز آموزشی اشاره و تصریح کرد: قرار است عرضه کنندگان کالا در این سامانه خدمات و قیمت مورد نظر را ارائه دهند تا واحدها از بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت بهره‌مند شوند.

وی افزود: با افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان در عرصه رقابت موفق ظاهر شد که این موضوع موجب ارتقای جایگاه دانشگاه ، جذب دانشجو و اثربخشی بیشتر خواهد شد.

دکتر رهبر بر استفاده از امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی به منظور درآمدزایی و اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و افزود: از توانمندی‌های اساتید، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، سالن‌ها و سایر امکانات استفاده بهینه و درآمدزا داشته باشید و با تفکر برنامه‌ریزی کنید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به موضوع تحول در علوم انسانی، گفت: رسالت این امر مهم بر عهده واحدها و مراکز آموزشی است ، به گونه ای که باید با تقسیم کار و مشارکت جدی، محتوا هر رشته در علوم انسانی توسط یک واحد و اعضای هیأت علمی آن بررسی شود.

دکتر رهبر، تولید علم و بهره‌مندی از آن را یک ضرورت دانست و افزود: امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی با سیاست‌گذاری جدید و تحول در نگرش، بتواند مرحله نوینی از فعالیت علمی و پژوهشی خود را آغاز کند.