دکتر علی اکبر ولایتی در قسمت هیجدهم برنامه تلویزیونی مجله دانشگاه اعلام کرد:

تحقق اقتصاد دانش بنیان مستلزم فعالیتهای پژوهشی کارکرد محور است

۰۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۸ کد : ۵۱۶ اخبار
تحقق اقتصاد دانش بنیان مستلزم فعالیتهای پژوهشی کارکرد محور است
آقای دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس محترم هیأت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در قسمت هجدهم برنامه «مجله دانشگاه» در سیمای ج.ا.ا، گفت: تحقق اقتصاد دانش بنیان مستلزم انجام فعالیتهای پژوهشی مفید و کارکرد محور است.

همچنین آقای دکتر علی‌محمد نوریان، دبیر کل محترم هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این برنامه گفت: دانشگاه‌هایی که به صورت بنگاه های علمی و اقتصادی عمل می کنند و در توسعه کشور نقش دارند، مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان هستند.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد دانش بنیان، اظهار داشت: ایشان بر اقتصاد مقاومتی که شاید همان اقتصاد دانش بنیان یعنی تولید و اشتغال است، نیز تأکید دارند.

دکتر مرتضی موسی خانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این برنامه گفت: هم اندیشی، همدلی و همراهی که بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارتخانه های مختلف و معاونت علمی ریاست جمهوری وجود دارد، دستاوردهای خوبی را به ارمغان آورده است.

وی افزود: مراکز تحقیقاتی متعدد و کنسرسیوم های مختلف از جمله کنسرسیوم رباتیک، قطب‌های علمی، شرکت های دانش بنیان و ... از دستاوردهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دولت است.

همچنین در ادامه این برنامه، دکتر علیرضا منادی، معاون امور مجلس و حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در سالی که مقام معظم رهبری ،اقدام و عمل در مسیر تولید و اشتغال نامگذاری و توصیه کردند، دانشگاه آزاد اسلامی پیشقدم ترین ارگان و سازمان در کشور برای تحقق این شعار و ایجاد اشتغال به ویژه برای فرهیختگان است.

در این برنامه تأکید شد که وقتی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، تکلیف و وظیفه نهادها و مراکز اقتصادی کشور مشخص شد. دانشگاه های کشور با مسئولیتی مضاعف وارد حرکت بزرگی به عنوان تحقق اقتصاد دانش بنیان شدند.

دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای 944 محصول دانش بنیان است که کارهای پژوهشی آن به اتمام رسیده، نمونه سازی شده و تعداد زیادی از آنها در مرحله تجاری سازی و آماده عرضه برای فروش در سامانه آزاد اکسپو هستند.

در این برنامه تأکید شد که دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد 107 مرکز رشد و هزار و 106 شرکت دانش بنیان، واحد و هسته فناور توانسته زمینه اشتغال 2 هزار و 671 نفر را فراهم کند.

در برنامه تلویزیونی مجله دانشگاه که در 26 قسمت 7 دقیقه ای تهیه شده، برنامه‌ها، راهبردها و توانمندی‌های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نقش آن در بین مخاطبان و عموم جامعه به تصویر کشیده شده است و از 29خرداد از شبکه یک به روی آنتن رفته است.