ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

« برگزاری جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری بنیاد ملی نخبگان از ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت ۹۶ برگزار می‌شود.»

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۸۰ برد آموزشی
دکتر داود ثمری مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش بنیاد ملی نخبگان در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد. وی افزود:«۱۵ گروه علمی پزشکی و تجهیزات پزشکی، علوم دارویی، شیمی، نفت، گاز و پتروشیمی، مهندسی مواد و متالوژی، مهندسی پلیمر، صنایع غذایی، الکترونیک و کنترل، هوافضا، مهندسی مکانیک، کشاورزی و منابع طبیعی، برق قدرت، مهندسی عمران، مخابرات و کامپیوتر و IT مهمترین محورهای این جشنواره‌ها را شامل می‌شود.» ثمری گفت: «همچنین در کنار این جشنواره ۴ کارگاه آموزشی هم با عنوان‌های تجاری‌سازی و بازاریابی محصولات فناوری، آینده‌ پژوهی فناوری، آشنایی با راهکارهای ثبت‌ پتنت بین‌المللی و مالکیت فکری برگزار می‌شود.» علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر درباره این جشنواره‌ها می‌توانند به وب‌گاه اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام جشنواره به نشانی www.iauctb.bmn.ir یا به دبیرخانه جشنواره‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مراجعه کنند.