اخبار

رتبه ایران در دوازده رکن رقابت‌پذیری بررسی شد؛ صعود هفت پله‌ای ایران در جدول رقابت‌پذیری بین‌المللی

بولتن مهرماه بررسی مسائل روز اقتصادی ایران از سوی مرکز تحقیقات و بررسی‌های اقتصادی اتاق ایران منتشر شد. در این بولتن وضعیت رقابت‌پذیری ایران در گزارش مجمع جهانی اقتصاد مورد بررسی قرار گرفته است.

ادامه مطلب
هدف‌گذاری ۳۱ میلیارد دلاری در صنعت قطعه‌سازی؛ بهره‌وری باید به قطعه‌سازان بازگردد

با توجه به اینکه صنعت قطعه‌سازی خودرو باید در چشم‌انداز ۱۴۰۴ به درآمدزایی ۳۱ میلیارد دلاری دست پیدا کند، اهمیت بررسی شاخص‌های شرکت‌های این حوزه برای پیشرفت سالانه ضروری است.

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در محل سالن آمفی تأتر دانشگاه با حضور دانشجویان جدیدالورود، هیئت رئیسه دانشگاه و مسئولین مربوطه برگزار شد.

حسگر پوستی حس لامسه به ربات‌ها می‌دهد

مهندسان حسگر منعطفی شبیه به پوست طراحی کرده‌اند که روی هر قسمت از بدن ربات یا اندام مصنوعی بسط داده می‌شود تا اطلاعات دقیقی را در مورد نیروهای برشی و اطلاعات ارتعاشی برای گرفتن و لمس اشیاء منتقل کند.